onsdag 16 februari 2011

Åter till vardagen

Efter en lugn helg var det dags för lite fest och gala i mitt liv.
Vi var ett stort gäng som på söndagsförmiddagen infann oss på tåget mot Stockholm.
Man kan väl säga att vi märktes, inte nödvändigt negativt utan mer på ett trevligt tjôtigt sätt.
Väl framme i huvudstaden var det minus 15 grader och en halvmeter snö! Jag var på väg att vända hem igen!
Vi installerade oss på våra hotellrum och allt för fort var det dags att ge sig ut i Stockholmsnatten. Vi började som traditionen bjuder på Torget och gick sedan vidare till Patricia. Efter middagen var det fest fram till småtimmarna och det kändes som att man fick på tok för lite sömn den natten.
Måndagen var dagen D. Dagen då QX-galan skulle gå av stapeln. Vi (jag, Henke och Jonas) ägnade dagen åt lite shopping och promenerande så som turister gör.
Vi klädde upp oss till tänderna och innan galan åt vi en riktigt god middag på Scandic Hasselbacken som ligger över gatan från Cirkus där galan hölls.
Det var en fantastisk tillställning och det var många skratt och tårar. Min kompis Markus Gisslén vann ett fint pris "Keep up the good work" mycket välförtjänt.
Många fantastiska artister och talare passerade scenen den här kvällen.
Efterfesten var kul och det var en trött Anna som stupade i säng framåt småtimmarna.
Trots en fantastisk vistelse i stora staden var det skönt att komma hem till ett snöfritt Göteborg. Henke och Jonas hängde med hem och vi hade en riktigt härlig Wii-kväll med hat, kärlek och glåpord såsom sig bör.
Idag ville jag inte alls vara tillbaka i vardagen till en början men sen insåg jag att det snart är helg igen och då är det ju dags för nya äventyr!

1 kommentar:

  1. Men visst känns det i kroppen på något sett ? lite ledsamt sådär ? =) ha det super gumman ! så hörs vi i veckan. kram !

    SvaraRadera