torsdag 25 februari 2010

Ensamvarg

Vinter, kyla och snö isolerar människor.
Detta tänker jag då jag inser att de senaste veckorna har varit i stort sett utan social stimulans. Någon gång i veckan har jag träffat folk på Beebar men i övrigt har jag mest hängt med mina katter. Även på jobbet har jag varit osocial på grund av mycket arbete.
Detta är verkligen inte likt mig och oftast trivs jag inte med att ha det så.
Men då jag tittar tillbaka på saker jag skrev ungefär vid denna tiden förra året så var det då likadant. Februari verkar vara årets värsta månad och folk verkar bara vilja gå i ide. Det konstiga är att jag inte är totalt missnöjd utan jag får dagarna att gå och drömmer mig bort till våren.
Till våren då min stad vaknar till liv. Då solens första strålar tinar upp stadens invånare. Då ska det hända lite saker. Om inte annat ska jag gå lite promenader och folk kommer vara mer villiga att hitta på saker. Jag längtar!

Denna veckan är det något konstigt med min kropp, har konstant träningsvärk och har plötsligt längtan efter lite massage. Jag som aldrig låter någon knåda min kropp... Tycker att det är lite väl intimt faktiskt. Men vad som hellst är bättre än värken just nu... Nåväl, det går över :)

I morgon är det fredag igen och helgen ligger för mina fötter med alla möjligheter.
På jobbet har vi bestämt att vi ska äta gemensam lunch allihop. Vi ska beställa thai och det är ju en liten favorit för mig. Sedan blir det avtackning av en pensionär så då blir det tårta också. Jag kommer att rulla in på gymmet!

1 kommentar:

  1. Tycker det låter som du har en skön månad! :) Blir ju inte lika mycket stress när det är kallt ute och folk stannar hemma! ;) Bra att ladda ordentligt inför våren och sommaren.
    Hoppas vi ses snart!
    Kramar

    SvaraRadera